ΕΜΠΟΡΙΟ - ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ - ΠΑΝΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ

ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ - ΠΑΝΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΣΟΦΙΑ

Διεύθυνση - ΕΜΠΟΡΙΟ Διεύθυνση: ΒΟΛΟΥ 77 Τ.Κ. - ΕΜΠΟΡΙΟ Τ.Κ.: 41221
Περιοχή - ΕΜΠΟΡΙΟ Περιοχή: Λάρισα Κατηγορία - ΕΜΠΟΡΙΟ Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
Τηλέφωνο - ΕΜΠΟΡΙΟ Τηλέφωνο: 2410553434 Fax - ΕΜΠΟΡΙΟ Fax: -
Κινητό - ΕΜΠΟΡΙΟ Κινητό: 6937639383 E-mail - ΕΜΠΟΡΙΟ E-mail:
Υπεύθυνος - ΕΜΠΟΡΙΟ Υπεύθυνος: Κος ΧΡΗΣΤΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΜΠΟΡΙΟ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΜΠΟΡΙΟ Ιστοσελίδα:
Πάνες ακράτειας ενηλίκων, γάντια, απορρυπαντικά, χαρτικά, επαγγελματικά καθαριστικά, οικιακά καθαριστικά, επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού, Λάρισα, Μαγνησία, Σποράδες, Τρίκαλα, Καρδίτσα. Η “Φωλιά της πάνας” της Μαργωμένου Σοφίας με έδρα την Λάρισα υπάρχει εδώ και 25 χρόνια, που με συνέπεια και αξιοπιστία κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών της. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι το εμπόριο απορρυπαντικών, πάνας, χαρτικών, είδη ατομικής υγιεινής, πλαστικά ποτήρια, σακούλε...
Επισκέπτες: 6087

ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ - ΠΑΝΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ - ΠΑΝΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΣΟΦΙΑ

Πάνες ακράτειας ενηλίκων, γάντια, απορρυπαντικά, χαρτικά, επαγγελματικά καθαριστικά, οικιακά καθαριστικά, επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού, Λάρισα, Μαγνησία, Σποράδες, Τρίκαλα, Καρδίτσα.

Η “Φωλιά της πάνας” της Μαργωμένου Σοφίας με έδρα την Λάρισα υπάρχει εδώ και 25 χρόνια, που με συνέπεια και αξιοπιστία κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.
Αντικείμενο της επιχείρησης είναι το εμπόριο απορρυπαντικών, πάνας, χαρτικών, είδη ατομικής υγιεινής, πλαστικά ποτήρια, σακούλες σκουπιδιών, γάντια νιτριλίου μπλε Hartnann κ.α. πολλά.

Εξοπλίζουμε βιομηχανίες, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, σχολεία, ιατρεία, συνεργεία καθαρισμού κλπ
Σκοπός της εταιρείας είναι να συνδυάζουμε την καλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές και καλό service, έτσι ώστε να διατηρούμε ευχαριστημένους τους συνεργάτες μας, έχοντας άμεση προσωπική φιλική και εμπορική σχέση μαζί τους.

Με εκτίμηση

Μαργωμένου Σοφία